Hürriyet Bumerang nedir

Çeşitli blogları dolaşırken "Bumerang üyesidir" gibi ifadeler gözünüze çarpmıştır. Peki bu Bumerang nedir?
Bumerang Hürriyet'in sunduğu ücretsiz servistir. Web site ve blogların para kazanmasını ve trafik elde etmesini sağlar. Yapılan çeşitli yarışma ve etkinliklerle de web site sahiplerine ödüller verilmektedir.

Bumerang'a neden başvurmalıyım?

Web sitenize çeşitli katkıları sağlayacağı için üye olmanızı tavsiye etmekteyim. Bu faydaları elde edebilmek için üyeliğinizin Platin olması çok önemlidir yeni başvuran bir kişinin de çok azı platin üye olabildiği için hemen ziyaretçi kazanmanız mümkün olmayabilir. Sizin çalışmalarınız sayesinde üyeliğiniz artacak elde edeceğiniz fayda da daha fazla olacaktır.

Bumerang faydaları nelerdir?

- Web sitenizin tanıtımını sağlar.
www.hurlist.com , yazarkafe.hurriyet.com.tr 'de sitenizin tanıtımı yapılır.
Yazarkafe'de yazı yazabilmek için Platin üye olmak ve yazınızın editörden onay alması gerekmektedir. 

- Web sitenize gelen ziyaretçi sayısı artar.
Yazdığınız yazıların editörler tarafından incelenmesi sonucu beğenilirse yazarkafe veya Hürriyet sayfalarında yayınlanarak ziyaretçi almanız mümkündür. Üye olduktan sonra alacağınız şablonu sitenize eklemeniz ve bu şablona tıklanma sayısına göre www.hurriyet.com.tr sayfalarında yayınlanabilirsiniz.

- Reklam yayınlayarak para kazanabilmeniz mümkündür.
Size sunulacak çeşitli teklifleri sitenize yayınlayarak para kazanabilirsiniz. Teklifler bir ürünün tanıtım yazısı şeklinde olmaktadır. Bu yazıyı sitenizde yayınlamanız gerekmektedir. Tekliflerin ne zaman  geleceği ve ne kadar gelir elde edeceğinizin kesin bir garantisi yoktur. 

- Yarışma ve çeşitli etkinliklere katılabilirsiniz.

Bumerang'a nasıl başvurulur?

Başvuru gayet basittir ve ücretsizdir. bumerang.hurriyet.com.tr adresinden başvuru yapabilirsiniz.

Bumerang başvurusunda nelere dikkat etmeliyim?

- Tasarımınız ve içeriğiniz çok önemli . Özgün olmayan sitelerin Platin üyelik gibi yerlere gelmesi zordur.
- Başvuru sırasında etiketleri ve logonuzu iyi seçmelisiniz.
- Site açıklaması çok önemlidir, açık net ve ilgi çekici bir açıklama yazmalısınız. Burada yazacağınız bilgiler Hürlist ve Hürriyet sitesinde bu şekilde yer alacaktır.
- Hesabınızı bağlayın. Hesabınızı bağlamak için Telefon, RSS, Google Analytics, Facebook, Twitter, Instagram yollarını kullanmalısınız.
- Birden fazla siteniz varsa bunlardan sadece birini eklemeniz mümkün olmaktadır.

Bumerang üyelik çeşitleri nelerdir?

Bumerang'da blogunuzun trafik durumuna ve tasarımına göre Bronz, Altın ve Platin üyelikleri bulunmaktadır. Eğer siteniz uygun değilse başvurunuz reddedilebilir. Genellikle yeni başvuran üyeleri Bronz veya Altınla başlamaktadır. Bu durum ilerleyen süreçte Platin üyeliğe kadar gelinebilir. En fazla faydayı Platin üyelikle elde edebilirsiniz. Diğer üyelikleri artıramadığınız sürece size fazla fayda sağlamamaktadır.


Üyelik nasıl yükseltilebilir?

Tekrar başvuru yaparak üyeliğin değerlendirilmesini isteyebilirsiniz, site şablonunuz da ve içeriğinizde iyileştirme yapmadan tekrar başvurmayın. Başvurularınızı çok sık yapmanız da üyeliğinizi bitirebilir. 

Kullanıcı panelinde bulunan ayarlarda site bölümünde değişiklikleri yaparak kaydetmeniz başvuru yapmanız için yeterlidir.

Yorumlar